Nemesszeghy Kálmán
Méz a háztartásban
Életmód, gasztronómia/Szakácskönyvek, receptek
(
méz
,
ételrecept
,
méhészet
)
SZERZŐI JOGOK
"Mézeskalács. 50 deka lisztet, 45 deka 2. szám szerint főzött mézet, fahéj- és szegfűszegízt, 6 gramm finom porrá tört hamuzsírt, 6 gramm finom porrá tört salalkarét, 1 tojást és 1 tojássárgáját tésztává gyúrunk. A tésztának keményebbnek kell lenni mint a kenyértésztának; ha nem lenne elég kemény, akkor még gyúrunk hozzá lisztet."
FÜLSZÖVEG
KATALÓGUS-
CÉDULA
MEGTEKINTHETŐ VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
10286 kbyte
PRC
DjVu
OLVASÓI
VÉLEMÉNYEK
KERESÉS
A MEK-BEN
ZIP-PEL CSOMAGOLT VERZIÓK:
HTML
Word
RTF
PDF
XML
Egyéb
KAPCSOLÓDÓ
OLDALAK
KÖNYVKERESÉS
INFORMÁCIÓ
2023-03-29
FORRÁS
SZÁMLÁLÓ: 6
Nyomtatott kiadás: Komárom : Schönwald T., 1903
URL:
http://mek.oszk.hu/23800/23880
URN:
http://nbn.urn.hu/N2L?urn:nbn:hu-172915